Monday, June 1, 2009

bosan?!

humm...cuti nie aku keboringan dirumah...sebabnyer takder keje nak buat...
dok melangut jer depan tv...kemas umah,memasak,menjahit da jadi rutin harian n ak da sangat buhsan....!!!member2 plak ingat nak jgk pergi jalan-jalan,tapi haram...tak pergi mana-mana jugak...bz la plak...
sepatutnya cuti nie aku dapat pi sarawak tapi pe kan daya program tu di tunda plak sampai buka cuti sem nnti...da cuti nie sesape pn susah da nak balik UTM smula..huhu...klu jadi prog tu,takder lar aku boring sgt...yang lagi haru...aku jadi ketua unit cenderahati utk kedua2 prog Prokid nih...hmmm,tk tau la caner...asyik kene wat keje last minit jep...result exam pun jadi last minit jugak ler...huhu...buka sem baru nie nampaknyer ak kene blajar btol2 supaya dapat shcolar...takat nie jer lar dulu ak mengarut...hehe...next time ada citer gempar ak nak bgtau nih....daa...

No comments: